newsbanner

Moxy East Village no Rockwell Group

Vadošā arhitektūras un dizaina studija Rockwell Group tikko atklāja Moxy East Village interjeru.Jaunā viesnīca ir Rockwell Group trešā sadarbība ar zīmolu pēc Moxy Times Square un Moxy Chelsea.Jaunais Moxy East Village atrodas iepretim slavenajai mūzikas norises vietai Webster Hall un tikai dažu kvartālu attālumā no Ņujorkas Universitātes un Union Square.

Rockwell Group dizaina koncepcija cildina pilsētas Ņujorkas bagātīgo patīnu — dažādu laikmetu iemīļotos slāņus, kas pastāv līdzās katrā apkaimē vai pat vienā ēkā.Moxy East Village interjerā ir pilsētas iezīme, un tajās ir arī daudzu mūsdienu mākslinieku ekskluzīvas mākslas instalācijas.Katrs stāvs atklāj atšķirīgu apkaimes stāstījuma slāni, lai rosinātu atmiņas par pilsētu un radītu viesiem atklājuma sajūtu.

Dizaina detaļas

Ieeja/vestibils

Atspoguļojot apgabala industriālo malu, izturīga materiālu palete visā pirmā stāva ieejā atstāj pirmo iespaidu uz viesiem, kas ierodas Moxy East Village.Atrodas tieši zem ielas līmeņa, Corten tērauda sienas stiepjas no fasādes uz vestibilu, savukārt gludais betons pie ieejas kāpnēm satiekas ar melnu tēraudu un no dēļu veidotām betona detaļām.To ietekmējusi Ņujorkas centra kā 70. un 80. gadu līdz mūsdienām disidentu radošās ainas inkubatora loma, viesnīcas sabiedriskās telpas, tostarp vestibils, Moxy parakstu diennakts paņemšanas bārs un atpūtas telpa. ir neapstrādāts, graudains izskats, ko iedvesmojusi apkārtnes mākslas un mūzikas aina.Vietējā mākslinieka Michael Sanzone Studio reģistrēšanās galdi ir izgatavoti no atrastiem priekšmetiem un atgādina ar ielāpu apstrādātas senlietas.LIC studijas En Viu grafiti grafiskais gobelēns uz sienas aiz reģistrēšanās galdiem noplūst uz grīdas, radot sirreālu brīdi, lai apturētu viesus savās pēdās.Pārvietojoties pa viesnīcu, Rockwell Group dizains turpina pārsteigt un iepriecināt, lifti, kas nogādā viesus no apakšējā līmeņa uz augšējā līmeņa viesu numuriem un jumtu, ir iecerēti kā pārmaiņu katalizators.Melnā tērauda lifta durvis atveras, lai atklātu interjeru ar bezgalības stiklu un pielāgotu grafiku, kas, šķiet, sastāv no emocijzīmēm, savukārt grandiozas kāpnes, kas rotaļīgi atgādina Ņujorkas ugunsdzēsēju kāpnes, ved viesus uz viesnīcas restorānu.

Little Sister bārs un atpūtas telpa (C2 līmenis)

Little Sister bārs ar koka apšuvuma mucas velvju griestiem, LED sloksnes uzsver nišas un bāra zonu

Nokāpjot apakšpagraba atpūtas telpā, kāpnēs ir abstrakts, ar aerosolu krāsots sienas gleznojums, ko veidojis Sanfrancisko mākslinieks Apex, un tas ved uz telpu, kas atsaucas uz Ņujorkas dziļo vēsturi, kas stiepjas atpakaļ uz tās lauksaimniecības ziedu laikiem.Caverno, bet intīmo telpu aptver koka apšuvuma stobru griesti, savukārt gaismas diožu sloksnes uzsver nišas un bāra zonu, mainot krāsu, lai pielāgotos noskaņojumam un notikumiem.Bārā senlaicīgas gaismas ķermeņi un gari, dārgakmeņu toņu banketi piešķir siltumu, savukārt sapņains, pastorāls sienu pārklājums vēl vairāk liecina par Ņujorkas bukolisko pagātni.Papildu greznība ietver akmens stieni ar vara stieņa matricu un spoguļa aizmuguri, kā arī sarkano samta sēdekli ar reljefu ādas akcentiem VIP zonā.

Daļējs skats uz kavernozo, bet intīmo Little Sister bāru

Cathédrale restorāns (C1 līmenis)

Restorāna Cathédrale galvenā ēdamistaba trīskāršā augstumā, griestos karājošais aizkars var mainīt tā veidojumu

Group2Group3Group4

Neapstrādātā, industriālā restorāna telpa ir vieta nežēlīgi dekadentiskām dzīrēm, kas notiek pazemes anfilādē.Rockwell Group ir iecerējusi vidi, ko iedvesmojusi Fillmore East, Bila Grehema leģendārā Lower East Side koncertzāle, kurā piedalījās grupa Doors, Dženisa Džoplina un Eltons Džons un citi ietekmīgi rokmūziķi no 1960. gadu beigām līdz tās slēgšanai 1971. gadā. Dizaina koncepcija atmaksājas. veltījums Fillmore East ēkai, kas pārstāv tik daudz East Village enerģijas un rakstura.Viesi nokāpj restorānā pa garām metāla kāpnēm, kas šķiet kā uguns kāpnes starp divām East Village ēkām, ar ķieģeļu un zelta sienu vienā pusē un betona sienu otrā pusē.Kāpnes atklāj uzkrītošus pārsteigumus un ātrus ieskatus restorānā.Telšu apgaismojums vēsta par ieeju restorāna bārā, kas līdzsvaro luksusa detaļas ar neapstrādātu betonu un patinētiem slāņiem, radot viesiem sajūtu, ka viņi atkāpjas laikā un kļūst par daļu no Ņujorkas vēstures.Apkārt riņķo garš, pakāpeniski izkārtots bārs, lai viesi varētu redzēt viens otru un izbaudīt atmosfēru, nevis skatīties uz aizmugures joslu, savukārt virs jumta ir gaismas ekrāns un LED izkārtnes no slavenajām Īstvilidžas vietām.

Restorāna galvenā ēdamistaba ir trīskārša augstuma telpa ar kārtainām ģipša sienām un nozīmīgiem mākslas darbiem.Rockwell Group uzaicināja itāļu mākslinieku Edoardo Tresoldi sadarboties, lai izstrādātu instalācijas koncepciju restorāna galvenajai ēdamistabas telpai.Tresoldi radīja Fillmore – peldošu metāla sieta griestu skulptūru, kas veido dialogu ar restorāna arhitektūru.Āra ēdamistabas iekšpagalms šķiet kā slēpts pagalms ar novelkamu jumtu un vara karkasa sistēmu, ko rotā stādītāji uz aizmugurējās sienas, radot telpai iekštelpu un āra sajūtu.

Daļējs skats uz galveno ēdamistabu ar Fillmore – peldošu metāla sieta griestu skulptūru

Group5

Koncertu plakāti no Fillmore East rindojas pie privātās ēdamistabas sienām un griestiem, lai radītu iespaidīgu rokenrola sajūtu.Gaiteņi, kas ved uz garderobi un vannas istabām, turpina restorāna modīgo dizainu ar atklātām vara caurulēm un interaktīvām neona instalācijām.

Group6

Viesu lifta iekšskats ar bezgalības stiklu un pielāgotu grafiku

Group7

Resursu vietne:

https://www.gooood.cn/moxy-east-village-by-rockwell-group.html

Izlikšanas laiks: 16. decembris 2021

Atstājiet savu ziņojumu